Ankor och fru Gårman

Ni kanske har sett ganska söta varningsskyltar i trafiken där olika djur bestämmer sig för att gå över vägen? De finns till exempel med grodor och ankor. Nu finns det även söta varningsskyltar gällande människor. En variant av fru Gårman-skylten, med lite för kort kjol och för stora bröst (enligt Uppsala kommun) ska tydligen plockas bort, fast jag tycker nog att hon ser mer normal ut än den vanliga fru Gårman.

Apropå ankor så vill jag visa er den här. Visst är det jobbigt när det blåser mycket, så där så att paraplyet vänder sig ut och in, och eventuella saker man tappar flyger all världens väg? Det är ändå ingenting jämfört med vad den här mamman råkar ut för. Jag kanske är helt hopplöst bakom, eftersom den här videon har haft över 20 miljoner visningar, men jag hittade den nyss. Den är helt underbar!


Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/ankor-blaser-bort/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: