Aj och fint hemma

Det var en lika hemsk dag i går. Det positiva som har hänt här hemma är ju att älskaren R möblerade om! Äntligen, äntligen är kolossen som stått i vardagsrummet ur vägen! Jag tycker att det blev riktigt bra, och jag lovade R att inte be honom möblera om igen på väldigt länge. Så här blev det i alla fall. Inte för att ni hade någon aning om hur det var innan, men det var inte lika bra. Nu har jag dessutom mer fri golvyta till träning och sånt. Och plats för rullstol…

Aj och fint hemma

Jag är på väg till sjukgymnasten nu för autotraktion, och det går riktigt dåligt. Jag hoppas att han har någon förklaring eller lösning på varför det har varit så jäkla illa den här veckan. Själva autotraktionen är inte jobbig eller obehaglig alls (förutom när man som jag brukar slå i huvudet och så), men det kan bli värre efteråt. Uppenbarligen. Nåja, tur att det finns tramadol.

Jag orkar fan inte skriva mer nu, det brukar vara ett skitbra tidsfördriv och distraktion när man sitter på tunnelbanan, och eftersom jag kan blogga med en mobilapp är det ju himla smidigt också. Men nu måste jag koncentrera mig på att sitta. Adjö.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/aj-och-fint-hemma/

2 kommentarer

  • Tofflanmars 2, 2012 kl. 18:16
  • Svara

  Så fint det blev, luftigt! Och rullevänligt! 😀

  • mars 2, 2012 kl. 18:28
  • Svara

  Ja! Jag är helnöjd, förut stod soffan typ mitt i rummet. 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.