Extrem shopping och ett fynd

Planerna föll lite i dag, men det blev bra ändå! Min pappa ringde och frågade om vi var hemma, och de ville svänga förbi med en stor skinka de hade beställt. Till mig! Vi mötte dem vid Martin Olsson Storcash, och handlade lite tillsammans. Det är en gigantisk matbutik för företagare där allt är gigantiskt. 10 kilos-burkar med sambal oelek eller grillkrydda är inget problem att hitta där. En del saker är riktigt billigt, särskilt kött. Köpte en entrecote, en fläskkarre, 2 kilo bacon (49 spänn!) och lite annat som det går åt mycket av. Bra fynd.

Baconsnitt i storpack, fynd.Dessutom passade jag på att införskaffa mig en riktigt bra grej. Ni vet hur man alltid irriterar sig på att plastfilmen skrynklar ihop sig, och det går inte att riva loss ett ark utan att skära av sig fingrarna? Nu äger jag en 45 cm bred (så att den täcker en stor tallrik utan problem) och 250 meter lång rulle plastfolie, som skärs av med en liten kniv som sitter fast på paketet! Woohoo, vilket fynd! Den blåa dutten är en liten avskärare som man drar i en skena längs hela paketet. Supersmidigt. Den kommer att räcka tills jag är 40, och jag kommer aldrig mer att behöva irritera mig på skiten. Helt klart värt 125 spänn!

Plastfilm med avskärare, ett fynd!Sedan åkte vi hem till mig och fikade lite, innan jag och R fortsatte till nästa event för dagen: Mer mathandling, på en normal butik. En timme i full trängsel senare, och skåpen är fyllda till bristningsgränsen. Vi var helt slut när allt var uppackat och undanstoppat, så det blev någon timmes vilande. Nu skulle vi egentligen ut på stan för att roa oss lite grann, men det spöregnar och jag är dödstrött. Det blir soffan, fail.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/extrem-shopping-och-ett-fynd/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Finns märket Martin Olssons kaffe kvar? Jag blev lite nostalgisk när jag läste namnet.
  Men du – en skön soffa som man delar med någon man tycker om kan väl inte vara fail, speciellt om det regnar och blåser ute! 🙂

   • mars 10, 2012 kl. 23:14

   Inte vad jag vet, men jag passerade kaffehyllan utan större intresse i dag. Jo, visst kan det vara mysigt, men inte när den ena är upptagen, och jag inte får se vad jag vill… 🙂

 2. Meh! Hur har du fostrat karln? 🙂

   • mars 11, 2012 kl. 12:41

   Den där karln går inte att fostra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.