«

»

Mar 05 2012

Tidigt och fel

Det blev en sjukt tidig morgon i morse, jag var uppe redan vid fem! Var tvungen att trycka i mig en värktablett så dags, för att den skulle börja verka i tid lagom tills jag behövde gå hemifrån. Jag fick nämligen någon sorts sista-minuten tid sist jag var hos sjukgymnasten i fredags: Måndag 08.00. På Lidingö. Mitt i rusningstrafiken efter avslutat sportlov. Jag. Nu. Inte många rätt där. Så nu är jag trött, arg och mörbultad.

Nu sitter jag i alla fall i väntrummet på rygg-rehab efter avslutad autotraktion och försöker samla ihop kraft nog för att ta mig hem igen. Det blir inga omvägar eller utflykter på stan i dag… Själva töjningen gick bra, det kändes mindre i benet. Men det blev värre i ryggen, igen. Tårarna sprutade, som vanligt. Det börjar bli himla tröttsamt nu! Har suttit här sedan halvnio, och nu börjar det värsta äntligen släppa, så att jag kan ta mig hem igen.

Hungrig som ett as är jag också, fan. Dessutom har jag tappat bort vantarna, fast jag skrev att jag varit så duktig och haft dem i flera år. Förhoppningsvis ligger de hos svärisarna på landet. Bläää…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: http://argaklara.com/2012/03/tidigt-och-fel/

12 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Patricia♔

  Usch stackare. Jag ska till min sjukgymnast imorgon:/

  1. Ja, det var inget kul i dag! Hoppas att det blir bättre för dig i morgon!

 2. Anna

  Jag läste detta alldeles nyss. Värt att fundera över :p
  ”Do you love cheese? Probably because it has small amounts of morphine in it. That means you’re addicted.”

  1. Åh nej! Var läste du det?!

 3. Anna Maria

  Hej Klara! Hoppas du är hemma nu eller åtminstone snart är hemma. Vet ju att det tar lång tid från A till B i dina trakter. Ska själv till sjukgymnasten i em. Balanserar på en slak lina mellan självömkan och tacksamhet. Har ju just nu bara ett ben att stå på och behöver ju därför inte välja vilket – vitsigt va! Men det är nog ändå tacksamhetsbenet som är det mest brukbara. Tittar nog snart in här igen – gillar!

  1. Alldeles strax hemma i alla fall, jag bor på andra sidan stan (såklart). Haha, skönt att slippa välja! Det är ändå kul att man kan skämta om misären! 🙂 Självömkan hjälper ju inte direkt, men det är ändå något man måste ägna sig åt då och då, känns det som. Och du, tack!

 4. Christina

  Nu måste jag få detta utrett – kan dom lovat ett gott resultat efter den här tortyren du går igenom?

  1. Nix, här lovas ingenting! Det är inte så farligt egentligen, autotraktionen innebär bara att jag själv trycker med benen och drar med armarna för att det ska bli så lite tryck på diskarna som möjligt. Då försvinner utstrålningen i benen och allt det där, i alla fall en stund – men smärtan koncentreras i ryggen i stället. Så kan det bli, men man kan också slippa utstrålningen i framtiden.

   1. Christina

    Jag hade en svärfar en gång i tiden som provade en sådandäringa meckapär när han hade svårt ryggskott, eller va det nu va – kommer fkatiskt inte ihåg längre….Han tyckte den funkade så bra att han fick låna hem en. Men tyvärr så tyckte han att det funkade så bra att han töjde för mycket och fick hemska smärtor av töjandet också! Han blev liksom en töjnings-junky och fick sitt ‘straff’, stackern’! 🙂

    1. Haha, det låter inget vidare heller! Stackarn, men på sätt och vis förstår jag att det lätt blir så! Man hittar nåt som funkar, och så går man ”all in”, liksom…

     1. Christina

      Åh va’ sjutton klämde jag dit en glagubbe för?

     2. Bra fråga! Men den är ganska söt så jag klämmer dit en till! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE