Vänner och flytt

I går fick jag en riktigt trevlig nyhet. Min vän E, från tiden jag bodde i Norrland, ska flytta till Stockholm! Och inte var som helst, utan till sin tjej som bor på rätt sida av stan (samma sida som jag)! Vi hängde en hel del, och han var en av två av alla mina “vänner” jag hade där som kom hem till mig och hängde när jag hade för ont i ryggen för att vara kvar på jobbet. Mycket uppskattat, och glöms icke. Himla smart och musikintresserad, dessutom språkpolis (fast jag måste rätta honom ibland) och skicklig i köket. Ungefär som jag då, med andra ord…

Stockholm silhuett med Stadshuset

Det ska bli kul, för vi har bara setts ett par gånger sedan jag flyttade för ett par år sedan. Självklart har jag fler vänner därifrån, men de jag umgicks med innan jag fick problem med ryggen slutade höra av sig. Som vanligt, liksom. Folk orkar inte anstränga sig för att hälsa på, fast stan var så liten att det tog en halvtimme att genom den. Sen finns det ett par stycken som känns mer som vänner nu än vad de gjorde då, fast vi sällan träffas. Och jag uppskattar verkligen de som finns kvar!

Apropå att träffa gamla vänner, efter lunch i dag ska en gammal vän från innan jag ens började skolan hälsa på hos mig! Jag tror att vi lärde känna varandra när vi gick på Skogsmulle i fyraårsåldern… Hon ska ta med sin minsta knodd som är knappt ett år, och det ska bli kul! Vi sågs på återträffen för en månad sedan, och innan dess var det 15 några år sedan. Vi slutade umgås när vi började i högstadiet, men hon var alltid en av dem jag gillade. Det blir en bra dag! Förresten, alla vänner, gamla som nya, är välkomna att hälsa på här, så det så.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/vanner-och-flytt/

14 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Sv: Haha jaa det är ju högskolan i ett nötskal det =P

   • on mars 27, 2012 at 09:41
   • Svara

   Verkligen, hoppas att de är snabbare med allt annat >.<

 2. Det blir en alldeles superbra dag för dig, det känner jag! 😀

   • on mars 27, 2012 at 09:44
   • Svara

   Ja, den får skärpa till sig! Har sovit något alldeles särdeles dåligt, och känner mig halvt döende, men nu jävlar. Tramadol, kaffe och lite Mötley Crüe i öronen. Jag är på G. 😈

  • Emelie on mars 27, 2012 at 11:43
  • Svara

  Jag har just sovit middag och känner mig lite groggy (gillar egentligen inte att sova på dan men ibland blir det så..) samlar snart ihop mig. Ses!

   • on mars 27, 2012 at 12:14
   • Svara

   Du är så välkommen!

 3. Tur att man får lite vänner att snacka med i bloggvärlden. Jag är ju lyckligt lottad som har min dotter några kvarter bort o lilla Liv:et – ett år. Kan ju inte “hänga” där jämt, då får väl den “lilla” familjen spader. Men det är verkligen knepigt hur snabbt det går att falla ur – alla har sitt att tänka på.

   • on mars 27, 2012 at 16:11
   • Svara

   Ja, verkligen! Jag är jätteglad över alla fina kommentarer jag får här, det betyder faktiskt väldigt mycket att ha någon sorts nät-relation med folk när man inte kommer ut. Och även om jag är väldigt dålig själv på att kommentera hos dig, så läser jag!

   1. Tack Klara – det värmer!

     • on mars 27, 2012 at 16:37
     • Svara

     Detsamma!

 4. Om jag kommer till stora staden så “slår jag en pling” och så kanske vi kan ses. Ha en bra dag i morgon också!

   • on mars 27, 2012 at 20:40
   • Svara

   Det vore kul! Tack, och du med, nu räcker det med frustrationer!

   1. Mina har övergått i stooooor trötthet…..zzzzzz

     • on mars 27, 2012 at 22:37
     • Svara

     Sov gott!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.