Apr 14 2012

Halvtid i kalas

Nu är det halvtid mellan kalasen, så jag passar på att slöa lite liggandes i soffan. Jag har hela magen full med fika, och det är jag nog inte ensam om! Ok, nu åt jag ju inte upp allt själv, men ett par stycken muffins i alla fall. Och så tårta! Barnen roade sig med katter och ballonger medans vi ”vuxna” samtalade i god ton. Eller nåt! Trevligt var det i alla fall, fikat gick ner.

Muffins

Har förberett så gott det går inför kvällens bravader, och om en timme börjar nog folk dyka upp. Det har blivit ganska mycket bortfall på grund av sjukdomar och andra event. Jag tror att jag bjöd in närmare trettio personer, och vi blir väl runt 15 skulle jag tro. Jag måste ha valt helt fel dag att ha fest på, för det var många prylar som hände samtidigt. Men trots snöoväder och annat mög är jag skitglad över att folk faktiskt orkar ta sig hit och partaja!

Det här är förhoppningsvis det sista ni hör ifrån mig idag! Återkommer när, eller om, jag vaknar i morgon. Ska försöka att inte få den briljanta idén att skriva ett blogginlägg i natt när jag är onykter…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: http://argaklara.com/2012/04/halvtid-i-kalas/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Fin blogg kolla gärna in min=)

    1. Tack!

  2. God morgon! Eftersom du inte har skrivit något ännu så utgår jag ifrån att partyt var lyckat och att kvällen blev trevlig. Det är bra! En fin söndag hoppas jag du får!

    1. Mycket lyckat, har precis vaknat! Tack, och tack för solen! 😀

Kommentera

Your email address will not be published.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE