Inte så strålande utsikter

Vi tänkte åka till lantstället i kväll, det var ett tag sedan vi var där nu. Häromdagen när jag kollade vad det skulle bli för väder där ute, var det ett stort svart moln med snöblandat regn på lördagen. Det kändes väldigt konstigt, med tanke på att jag satt på balkongen och solade, iförd bh och shorts… När jag kikade i går hade utsikterna förbättrats, lite regn på fredag och dis på lördag. Sol på söndag. Duger åt mig, bara det inte blir någon jävla snö.

Jag hatar kyla och snö. Hatar. Men så har det inte alltid varit, det är ganska nytt. För två-tre år sedan, när ryggen började bli outhärdligt smärtsam, kom även den känslan. Jag tror förresten att jag ska hänga undan min vinterjacka i dag. Och packa lite saker inför helgen. Tvätta. Kul, va? Skönt att ha det gjort nu i alla fall, för på tisdag tidigt som fyfan flyger jag till Umeå och smärtkliniken. Om det blir som sist så lär jag inte få något mer nyttigt gjort resten av veckan när jag kommer hem. Vad ska du göra i helgen?


Missa inte...

Följ och dela:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Google+
https://argaklara.com/2012/05/inte-sa-stralande-utsikter/
Instagram
PINTEREST
SHARE

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/inte-sa-stralande-utsikter/

2 kommentarer

  1. Jag ska ut till Fästmön och barnen i morgon och på kvällen (lördag) ska hela bandet ut och käka födelsedagsmiddag med mig! Äta bör man, annars dör man. Men det blir nog bara mat och inga bullar, kakor eller tårtor…

    1. Vad mysigt! Inte ens en endaste liten bulle?

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE