Sömnlös

Helt sinnessjukt trött. Tre nätter i rad med riktigt dålig sömn, ombyte till lantluft och mycket tid utomhus är ingen bra kombination när det gäller att vara pigg. Vill redan nu gå och sova middag en stund, eller i alla fall bara ligga och dvala en stund. I går när jag sov middag (ja, tänk på att jag har jävligt ont och är lastgammal också), så vaknade jag av att någon snarkade till, och jag trodde att det var älskaren R som hade kommit hem från jobbet och somnat bredvid mig i soffan. Men det var jag! Galet. Jag håller inte på med sånt.

snarka, sovaDet brukar ta några dagar så här i början, innan kroppen ställer om sig. Sen går det bra. Men en vanlig helg på landet lämnar mig nästan alltid tröttare när jag kommer hem, än vad jag var innan. Och så ska det ju inte vara, men en annan säng innebär alltid sömnlöshet ett tag. I natt var det som värst, dessutom var det ett jävla liv av åska och hagel också. Nu ska jag försöka baka ett par surdegsbröd, jästpaketet sa att det går på fyra timmar. Jag är skeptisk.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/05/somnlos-2/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: