Paraply

Varför kan folk inte se sig för när de håller i något som sticker ut mer än tre centimeter från kroppen? Ska det vara så jävla svårt att se till att man håller undan sitt paraply eller sin väska när man möter någon? Jag fattar det inte. Ibland är man nära att få ett vasst paraplyhörn i ansiktet, om man inte flyttar på sig. Det kan rimligtvis inte vara mitt ansvar att se till att andra idioter inte gör illa mig! För ont får jag ändå, när jag måste flytta på mig och parera snabbt. Folk går och kollar ner i marken också, så det går oftast inte ens att få ögonkontakt heller. Skärpning!

Regnet i sig är inte det som hindrar mig ifrån att vilja gå ut. Jag kan hantera ett paraply, tro det eller ej. Jag är uppmärksam på precis allt runt mig, det måste jag vara för att överhuvudtaget orka kunna vara ute och gå bland folk. Det som hindrar mig är alla dessa ouppmärksamma, respektlösa paraplybärare som inte har någon koll på sina attiraljer. Sätt på er en jävla regnrock om ni bara går som vanligt och tittar ner. Paraplyer är för fan potentiella vapen, och det bör krävas licens för handhavande.

Paraply

Mitt eget paraply gick sönder i går, förresten. Tyget har spruckit vid tre ställen, så det är inte mycket till skydd. Och så gick det inte att trycka till det rätt, efter att det blåst åt fel håll (som en skål ovanför huvudet) och knakat till som fasen. Jävla skitgrej. Jag ska fan rulla in mig i plastfilm eller galon om jag ska gå ut i dag, och med kalkonhatt på skallen kanske folk håller avstånd. Stockholm Maraton och Hillary Clinton är i stan, blandat med studenter. Det kanske är bäst att hålla sig på annat håll…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/paraply/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Här är värsta höstovädret, vill inte gå ut men ska masa mig till Himlen så småningom.
    Paraplyer är överskattade – och livsfarliga, ja! 🙁

    1. Här också, fem grader, storm och regn! Jag tänker inte gå ut i onödan heller, fast det finns ingen mat hemma. 🙁

  2. Ni bor på fel ställe för här har vi i alla fall 8 grader och ingen storm! 🙂

    1. Fram med bikinin! :mrgreen:

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.