Segt och tråkigt

Det fina vädret i går varvades med regn, storm och kyla. Övervägde ända fram till femtiden att ta ett dopp, men det var egentligen för kallt. Så det blev inget – även om det kanske hade gjort mig stelare… Tog en promenad bort i skogen och tittade hur grodynglen i dammen hade utvecklat sig, men där hade det inte hänt mycket. De var färre och större, så de har väl ätit av varandra. Fortfarande inga ben i sikte.

På kvällen grillade vi lite, och käkade gott tillsammans med älskaren Rs föräldrar. Jag är slö och seg, nästan mer i dag än vad jag var i går. Det gör ont att sitta (inte så konstigt med tanke på vad de gjorde), att stå, att gå och att ligga. R fixade något med sin motorcykel, för han ska ut och åka i helgen. Jag halvlåg i pungsoffan, kollade på riktigt dåliga TV-program och ville mula i mig godis och glass av ren tristess. Det fanns inget att tillgå, så jag tog ett par glas vin och nästan somnade i stället.

Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med i dag heller. Det är så svårt när orken och fantasin är liten, men både smärtan, tröttheten och viljan är stor. Jag vill fortfarande måla något, men jag har verkligen ingen aning om vad. Kanske öva på något här ute, om det blir lite varmare. Man ser alltid sakerna på ett annat sätt när man målar dem.

Akvarellset, färger och pensel. Tråkigt hemma.

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/segt-och-trakigt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

    • Linajuni 7, 2012 kl. 13:59
    • Svara

    Huva, bada… Burr! Hur varmt har ni i vattnet?

      • juni 7, 2012 kl. 14:01
      • Svara

      Det var runt 15-16 när det var så fint och varmt ute för ett par veckor sen, nu är det nog inte över 15 skulle jag tro… 😀

    • Tofflanjuni 7, 2012 kl. 14:21
    • Svara

    Ja jag vill se fler av dina alster!!!

    Blev det inget dopp för R heller??

      • juni 7, 2012 kl. 14:39
      • Svara

      Det blev en citron så ful att den får ingen se! Inget dopp för någon. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.