Svanskotor och sånt

Som vanligt, efter utsatt tid, fick jag träffa smärtläkaren igen. Vi pratade lite, och de ska fortsätta försöka att hitta nerver och områden där de kan lindra smärtan. Jag fick fyra injektioner vid svanskotor och mellan skinkorna, typ. Kul va? Har fått såna förut, men utan röntgengenomlysning.

Vet ni vad de gör för att hitta rätt leder då? Jo, de stoppar in ett finger i röven och känner genom skinkan. Inte ok. Men det slapp jag i dag. Vet ni vad som hände då? Jo, det gjorde genast mer ont efter fyra bedövningssprutor, och utstrålning i det andra benet! Öh, va!? Höll på att dö lite, så jag fick stanna kvar.

Satt och väntade en timme till i väntrummet, sen fick jag komma in igen och få fyra andra sprutor i facettlederna. Det gjorde helt stört ont efteråt, inte riktigt den effekt man förväntade sig. I mitt fall handlar det dock om att jag måste ligga på mage medan de sticker mig också, och då pajar jag på en gång. Torkade tårarna och gick och käkade lunch. Jag kan inte känna min röv över huvud taget, det är en mysko sensation. Jag var kissnödig innan jag gick in, men efteråt kände jag inte det längre…

Jag har ju fått såna injektioner några gånger tidigare utan lindring, så jag vet inte vad det här ska åstadkomma. Jag frågade om det här skulle leda någonstans, och vad de trodde om mina utsikter. Så länge de fortsätter säga att de letar efter något som bedövar smärtan är det väl värt att fortsätta, antar jag, men samtidigt känns det så hopplöst att de gör om saker när det inte funkade första gången.

Samtidigt finns en tanke i bakhuvudet om att de tjänar pengar på mig. En tant i väntrummet hade gått där i 13 år, men hon fick i och för sig hjälp av injektionerna. Nä, jag hoppas att de talar i klarspråk om framtiden, för jag vill inte göra det här i onödan. Alls.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/svanskotor-och-sant/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

    • Tofflanjuni 4, 2012 kl. 15:44
    • Svara

    Fy f*n, låter överjävligt!!!! Tänker på dig!!! Och skickar över kraft till sprutorna!!!

      • juni 4, 2012 kl. 16:14
      • Svara

      Tack Tofflan! Det var inte ett dugg kul den här gången! 🙁

    • Alexjuni 4, 2012 kl. 18:14
    • Svara

    Skön blogg, skön stil!

      • juni 4, 2012 kl. 18:19
      • Svara

      Tack Alex!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.