Jun 01 2012

Tyst fredag

Lugnt och skönt och tyst hemma. Inga luddjur som springer omkring. Inga såna här heller. De kommer väldigt nära ibland på lantstället, men det är så det ska vara. Man ska inte ställa bilen ute i hagen, men gör man det får man vara beredd på en tilltryckt backspegel…

en ko lite för nära...
Jag är så trött! Det blir definitivt ingen utekväll i dag, och besöket på Fotografiska blir en annan gång. I morgon kanske jag orkar ut på äventyr igen, men nu känner jag bara för några fler värktabletter och en stekpanna i bakhuvudet. Ska nog sno en sån där ”stör ej”-skylt på hotellet nästa gång och hänga den runt halsen, det hade passat bra nu.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: http://argaklara.com/2012/06/tyst-fredag/

Kommentera

Your email address will not be published.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE