Pre-loppisfynd

I går hade svärisarna tagit med lite fler kartonger med prylar till lantstället, som vi kikade på innan de går till loppis. R tog hand om en fickplunta med inbyggd speldosa, som ser ut som fronten på en Rolls Royce. När man lyfter på den (om den är uppdragen) spelar den en liten melodi, så det går inte att smygsupa, haha!

Rolls Royce fickplunta med speldosa och kylarprydnad

Han ville dessutom ha en hel del andra saker, bland annat en vas och en vattenkanna i mässing. Varför vet jag inte, för den var skitful och han har nästan aldrig vattnat en blomma i hela sitt liv. Till slut tog han förnuftet till fånga och lämnade den ifrån sig, tack och lov. Vasen var ändå ganska fin (grönaktig, såklart) och så tog vi ett fat av rött glas från Rejmyre. Och en ishink för att kyla champagne. Har aldrig haft användning för en sådan hittills, men man vet aldrig…

I kväll ska vi ta med katterna till lägenheten, för jag saknar dem och jag ska inte till lantstället nästa helg. Det blir alldeles för lång tid utan dem! Och R jobbar så mycket just nu att han kommer dit väldigt sent på kvällarna, och de blir ensamma en hel del. Inte ok. Så det blir mycket packning hem, men jag slipper bära… Och så blir det en natt mindre på lantstället, men glöm att jag åker tåg med kattbur!


Missa inte...

Följ och dela:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Google+
https://argaklara.com/2012/07/pre-loppisfynd/
Instagram
PINTEREST
SHARE

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/pre-loppisfynd/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ja en arbetsvecka väntar för oss arbetsmyror… 😛

  1. Precis!

  • piafia on juli 1, 2012 at 12:44
  • Svara

  SUP-er häftig plunta, ju!

  1. Hahaha! Ja, den var faktiskt häftig, till skillnad från de andra prylarna han ville ha… 😀

  • Farsan on juli 2, 2012 at 16:57
  • Svara

  Smaklöst med en plunta som liknar en rolla. En plunta assosierar ju till glädje och umgänge. Min kompis Lasse i Falköping har en Rolls Royce front som fotskrapa vid ytterdörren.

  1. Hahaha! Jag är faktiskt oskyldig, du får skälla på R nästa gång!

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE