Tävling – vinn en personlig almanacka!

Nu är det dags för tävling här igen! Det börjar närma sig skolstart om några veckor, och för många är det dags att skaffa en ny almanacka. Därför har jag nöjet att få presentera en tävling i samarbete med personligalmanacka.se, där du kan vinna en valfri almanacka. Alla dessa saker kan man välja och anpassa för att den ska passa dig så bra som möjligt:

 • du väljer bild, text och färg till fram- och baksidan.
 • 12 månaders veckoplanering, med din design, helt i färg.
 • tryckt sida med ägaruppgifter.
 • valfria sidor i slutet, med årsöversikt om man vill.
 • tre storlekar att välja bland.
 • tjockt skrivvänligt papper och stabilt skyddsomslag.
 • fiffig gummisnodd håller ihop din almanacka.
 • plastficka medföljer, samt speciallinjal som bokmärke

Dessutom behöver den inte vara för skolåret, det går att välja att den ska ska gälla för 2013 när man designar sin kalender.

Tävling hos Arga Klara i samarbete personligalmanacka.se!

SÅ HÄR TÄVLAR DU

 • 1. Sedan vilket år har personligalmanacka.se producerat och sålt unika almanackor? Maila svaret till mig, klara@argaklara.com, jag vill inte se några spoilers i kommentarsfältet – men lämna gärna en kommentar om att du är med! Kika in hos personligalmanacka.se för att hitta rätt svar.
 • 2. Gilla personligalmanacka.se på Facebook (du hittar deras sida här).
 • 3. Dela det här inlägget i din egen blogg, eller dela inlägget från min sida på Facebook (som du hittar här).

Har du Facebook men ingen blogg eller tvärtom, så gör det du kan! Har du varken Facebook eller en blogg så kan du ändå vara med genom att skriva en kort motivering om varför just du ska få vinna en personlig almanacka. Lägg bara till den efter svaret i mailet till mig!

Tävlingen pågår i två veckor, och avslutas alltså den 14 augusti. Lycka till, och tipsa gärna dina vänner om tävlingen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/tavling-vinn-en-personlig-almanacka/

18 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Anna on juli 31, 2012 at 22:07
  • Svara

  Fina almanackor. Gillat, delat, mailat 🙂

  1. Väldigt fina!

 1. F*n vad jag vill vara med och tävla, men jag tar det efter Pride – även om datorn följer med dit!

  1. Det är gott om tid, du hinner! 🙂

 2. Jag är med! Har gillat på Fb och gjort ett inlägg på min blogg! jag har också skickat ett mejl med svaret.

  1. Och rätt blev det! 🙂

 3. Åh, klart jag skulle vilja äga en personlig almanacka. Synd att jag blir så himla trött när jag läser allt man skall göra. Orkar inte! Större chans till alla andra att vinna, hihi! 🙂
  Hoppas du mår bra! 🙂 Kram

  1. Haha, ja! 🙂 Tack detsamma, kram!

 4. Hur meddelas man om man vinner? Jag kommer vara borta från den 12 till den 19 augusti, kommer du meddela i mejl?

  1. Jadå, jag mailar! 🙂

  • Yenline on augusti 3, 2012 at 18:52
  • Svara

  Jag är med! 🙂

  1. Bra! 😀

  • Yenline on augusti 3, 2012 at 19:07
  • Svara

  Men jag har en fråga: kommer du ge ut en presentkort eller ska man skriva hur man vill ha den i ett mail för helst skulle jag vilja att man skriver hur man vill ha den i ett mail och så skickar du hem den.

  1. Vinnaren får ett presentkort och får själv välja precis hur den ska se ut!

 5. har mailat och delat via fb 🙂

  1. Tack!

 6. Nu är jag med i tävlingen och håller tummarna för att jag vinner för jag älskar verkligen dessa underbara kalendrar och är en list-människa som skriver flitigt i dessa kalendrar och blir som års-böcker att minnas tillbaka i… Ha en bra dag!
  //Annelie

  1. Tack! Rätt svar blev det också, lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.