Lat dag och småfix

I dag har jag inte gjort mycket alls. Sov länge, gjorde lite bankärenden, fixade med färdtjänst och bokade en läkartid på vårdcentralen. Den läkare jag har träffat ett par gånger tidigare jobbar inte kvar där, och det är jävligt synd. Han var enkel att ha att göra med, ung och alert. Jag fick inte tid förrän om tre veckor, och vad ska jag göra fram tills dess? Söka jobb, träna, vänta på bättre tider? Ja, inte vet jag.

I morgon kanske det blir lunch med en vän, om tid finns. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ägna mig åt, förutom att skriva lite. Och tvätta, konstigt nog fylls tvättkorgen på om och om igen, utan att jag smutsar ner särskilt mycket. Kommer ni ihåg om strumpdilemmat jag skrev om för en tid sedan? Det blir bara värre och värre! Enstaka strumpor försvinner, andra går sönder och det finns ingen över som matchar.

Strumpor

Jag måste nog investera i fler strumpor snart. Jag fick sex par i julklapp (ja, jag önskade mig strumpor!), och det är oftast dem jag använder. Jag ska nog sikta på att köpa tjockare strumpor som ändå är snygga, med tanke på att vanligt folk har fötter som är tio grader varmare än jag. Inte konstigt att jag tycker att det är skitjobbigt att vara ute och gå när det är kallt ute, trots sockor och vinterskor. Strumpor, detta återkommande problem. Jag hatar att sortera strumpor efter tvätt, för älskaren R tar mina ibland. Grrr.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/lat-dag-och-smafix/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Jag är fullt övertygad om att här finns ett strumpmonster, för antingen äter det strumpor eller också biter det hål i strumpor… Kanske monstrets syster bor hos dig?

  1. Mycket möjligt. Det är liksom inte så att jag tar av mig strumpor ute på stan och lämnar dem där, så var tar de vägen?!

 2. Jag har samma dilemma. Inga strumpor alls. Imorgon måste jag nog tvätta….

  1. Det är jäkligt konstigt! Vem har alla strumpor!!

  • monicaschseptember 7, 2012 kl. 09:57
  • Svara

  Om den läkare på vårdcentralen som du var nöjd med har flyttat tycker jag att du ska försöka lokalisera honom och beställa tid. Du är väl inte bunden till en enda vårdcentral? Och tre veckors väntetid låter orimligt. Själv har jag aldrig behövt vänta mer än någon enstaka dag.

  1. Tre veckor är helt normalt när man har något kroniskt. Är det mer “akut”, som en influensa eller att man ska bli vaccinerad, då kan man få komma samma dag eller dagen därpå… Den nya läkaren har fått ganska bra betyg på doktorsguiden, och är jag inte nöjd med honom tänker jag gå någon annanstans.

  • monicaschseptember 7, 2012 kl. 09:59
  • Svara

  Strumporna har åkt iväg på singelträff!

  1. Aha! Eller så har de sålt sig själv till elektronikkedjor och jobbar extra som mobilstrumpor… 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.