Livsfarlig katt

Min grå katt, den lite småfeta (enligt veterinärens assistent), heldumma luddskallen som knappt kan hoppa upp på bordet själv, är helt livsfarlig. Han mördar små barn så fort han får tillfälle, och jag tvingas sova med hjälm med visir, och knivhandskar. Kolla bara!

Livsfarlig katt med stort hotfullt morrande. Eller bara en snäll, fet huskatt som gäspar.

Eller så gäspar han bara, och jag lyckades trycka av i precis rätt stund. Välj själva vad som passar bäst i er värld. Ljuga, skulle jag? Jag är dålig på att ljuga, så det är ingen idé att jag ens försöker. Lika dålig på att ljuga, som katten är på att hoppa och klättra.


Missa inte...

Följ och dela:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Google+
https://argaklara.com/2012/10/livsfarlig-katt/
Instagram
PINTEREST
SHARE

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/livsfarlig-katt/

2 kommentarer

  1. Lite vampyrstuk på tänderna, tycker jag allt!

    1. Ja, han är verkligen inte att leka med! Knivhandskar och tång… :mrgreen:

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE