Julklappstips!

När det gäller julklappar finns det egentligen bara ett ställe som funkar för klappar till alla, särskilt om man inte orkar gå ut och trängas med resten av världen – Coolstuff.se.  Dessutom är det ganska billigt, och snabb leverans. Jag har redan skaffat två julklappar därifrån (den ena till mig själv), så här kommer ett par julklappstips till er! Dels en laptop cooler, en platta man har i knät under sin laptop för att kyla av den och sig själv, och så en Snug rug, som är en filt med ärmar. Beställde en knallröd. Urmysigt att krypa in i, och så slipper man krångla sig ur den varje gång man vill använda händerna till något! Dessutom har den en ficka. Den ligger på nummer ett över topplistan på årets coolaste julklapp just nu!

Julklappstips hos Arga Klara, snug rug från coolstuff De har riktigt roliga och användbara köksprylar, och en hel del leksaker för de tekniskt intresserade. Har massor av saker därifrån själv, det kan liksom inte bli fel. Det är så mycket därifrån jag önskar mig, så nudge nudge till er nära och kära som kan tänka er att köpa något åt mig (fastän vi egentligen har slutat med julklappar för länge sedan)! Vilka är dina bästa julklappstips i år?


Missa inte...

Följ och dela:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Google+
https://argaklara.com/2012/11/julklappstips/
Instagram
PINTEREST

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/julklappstips/

9 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Katarina on november 16, 2012 at 10:43
  • Svara

  Jag har en Snug rug, den är helt UNDERBAR! Min är knallrosa och jag använder den nästan jämt. Verkligen bra julklappstips till alla frusna!

  1. Ja! Jag längtar efter min, och kan tänka mig att köpa en sån till flera av mina närmaste, haha! Jag är sugen på ett par stora tofflor man värmer i micron också! 🙂

  • Rickard on november 17, 2012 at 14:31
  • Svara

  Haha, en fågelholk som ser ut som en övervakningskamera vore ju ganska kul å ha på kåken!

  1. Ja, kanske skrämmer bort nån på köpet! 🙂

  • Malin on november 24, 2012 at 10:35
  • Svara

  Det finns faktiskt för mycket på coolstuff för att bara välja en sak. Helt underbart ställe. I love!

  1. Ja! En av varje, tack!

 1. Jag hade tänkt klistra in vinflaskan i ett pussel, men det gick inte. Men det vore en rolig julklapp. 🙂

  1. Haha, ja! Risken är väl att man inte får ut den när man vill..

   1. Kanske inte… 😉

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE