Vackra smycken som gör gott

Tänker sprida ett litet ljus vidare, efter ett tips från mitt gamla jobb. Hans-Olof Dahl, som har sidan silversmycken.tictail.com, säljer nu sina smycken till förmån för Läkare Utan Gränser. Hela köpesumman skänks till organisationen, och Hans-Olof (som även tillverkar smyckena) står själv för kostnaden för att köpa in silvret. Helt fantastiskt, och vad kan vara mer passande så här när det ska börjas med julklappar? Här är en av ringarna han har gjort, hur snygg som helst!

Silverring från Hans Dahl

Det finns flera olika vackra smycken, både armband och ringar, att välja mellan. Är du intresserad av att köpa ett smycke, klicka in på hans hemsida. Det går även bra att kontakta Hans-Olof Dahl via telefon eller mail, hans kontaktuppgifter står längst ner på sidan. En present till dig själv eller någon annan som gör oerhört stor nytta, det är ett helt fantastiskt initiativ. Alla köpare får dessutom ett tackbrev från Läkare Utan Gränser. Det behövs lite fler som Hans-Olof, eller hur?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/vackra-smycken-som-gor-gott/

Kommentera

Your email address will not be published.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE