«

»

Jun 30 2014

Anna Book om hårkaos

Hahaha, jag såg en rolig gammal artikel som en kompis delade på Facebook för några dagar sedan som jag bara måste dela med mig av! Det handlar om Anna Book, som uppenbarligen inte har ett enda jävla bekymmer i livet om något sånt här ger henne panik, gör henne orolig och rädd och får henne att gråta en halv dag.

Det hände i januari förra året. Anna Book hade varit på badhuset och skulle ta bort en hårsnodd ur håret efter simturen. Det blev dramatiskt, och här är delar av vad Anna själv skrev på sin blogg efter händelsen:

”HELA knuten med snodden trasslade in sig nått fruktansvärt & jag fick en fruktansvärd PANIK i hela kroppen. Så jag stressade hem & satte igång med balsam & inpackningskräm & en bra borste & försökte få loss den fruktansvärda tovan som hade uppstått. Men det GICK INTE!!! Jag grät grät grät, men till slut gav jag upp & gick & la mig.”

Sen är resten av inlägget reklam för någon hårsalong som hjälpte till att trassla upp oredan (hela Annas blogg är en reklampelare) med både namn, länk och bloggadress. Uppenbart övertydligt. Hur som helst, det hade tydligen tagit fem timmar hos frisören innan hon var fin igen. Sedan skriver hon:

”Men fyyyyyy sjutton vad rädd & orolig jag var innan det vart gjort.”
”Det var ett turbulent dygn och jag har varit ledsen och faktiskt även rädd. För håret betyder verkligen SÅ mycket… ja i alla fall för MIG!”

Ehhh… Ett fördummande försök att få uppmärksamhet till ett reklaminlägg, eller har hon verkligen inga större bekymmer? Jag skulle gladeligen raka av mig allt hår och permanent vara utan både händer och fötter om jag kunde få vara smärtfri en dag, och jag tror att de flesta med kronisk smärta eller svåra och kanske sällsynta sjukdomar skulle säga detsamma. Ett hårsvall betyder faktiskt inte ett skit.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: http://argaklara.com/2014/06/anna-book-om-harkaos/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Mie

  Men så FRUKTANSVÄRT!
  Jag som är ordnörd blir tokig på missbruket av detta, i andra fall bra, ordet fruktansvärt.
  Kan tänka mig en massa andra saker som är fruktansvärda. Men hårtrassel, nops!

  1. Arga Klara

   Hahaha, ja, och att använda & hela tiden i stället för ”och”?! Hemskt! Men om hårtrassel är så fruktansvärt så undrar jag hur man värderar sitt (och andras) liv…

 2. tatiana

  Och så är Anna Book ledsen över sociala medier går hårt åt henne ..eeeh..

  1. Arga Klara

   Som man bäddar, och så vidare… 🙂

 3. Petter

  Fast vi har aldrig glömt bort henne. AaBeCe. 😀

  Vad är tarmvred kontra hårvred? Funderade en stund över hur min begynnande flint kommer att åsamka mig permanent skada. Hmmmm….

  1. Arga Klara

   Du ligger i riskzonen för liggsår om du bär hårspännen. Du bör ha hårnät, för att slippa de värsta skadorna i framtiden! 🙂

   1. Petter

    Jävlars! Tänkte inte på det. Mina hårspännen börjar glida på mitt korta hår.Vem vet vad det kan ställa till med. Med minskad hårväxt kan de ju skava rejält. kanske föreligger framtida hårkaos i alla fall. 😀

    Jag har ju inga andra bekymmer så nu kommer jag att ligga sömnlös om nätterna.

    1. Arga Klara

     Stackars dig, jag ringer pressen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *