Billigare boende i sommar

Jag brukar oftast leta efter rabatter när jag ska köpa något online, och särskilt när det är något som kostar lite mer än de vardagliga prylarna. Det finns en hel uppsjö med rabattkoder och dylikt där ute, om man bara tar sig tid att leta lite närmare. När jag bokade resan till Grekland med syrran sparade vi tusen spänn på att jag hittade en rabattkod för just det bolaget. Tusen kronor som vi kunde spendera på roligare saker. Den som letar vinner!

På somrarna kommer ju rabattkoder för resor och hotell särskilt till användning, om man är ute och åker på semestern. Oavsett om det är i Sverige eller utomlands så finns det faktiskt massor av koder på Cuponation som man kan använda till sitt boende på semestern, eller till vad som helst annat. Det finns koder för kläder, böcker, byggprodukter, djurmat, elektronikprodukter, smink och en hel del annat också, men det är just på de lite dyrare sakerna som resor och hotell som man verkligen kan spara en slant.

Cuponation. Billigare boende på sommaren med rabattkoder.

Jag och R funderar som vanligt på att ta en liten roadtrip i sommar när han har semester. När man bara är borta i några dagar och dessutom åker bil en hel del är det betydligt bekvämare för mig att bo på hotell, än att slagga på en camping eller ett vandrarhem. Det går liksom inte. Visst kan vi få in två madrasser och bädda i bussen, och dessutom har ”svärisarna” en husvagn vi kan låna, men bekvämlighet är A och O för mig sedan jag blev sjuk. Jag kan inte njuta av en semester om jag inte sover någorlunda hyfsat och inte kan gå, så det blir till att försöka planera ungefär vart vi ska ta vägen och sedan leta efter bra rabatter online. Går det att spara några kronor så kan man lika gärna göra det, för det är så enkelt med rabattkoder. Brukar du använda dig av koder när du handlar något online?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/billigare-boende-sommar/

2 kommentarer

  • Åke on juni 10, 2014 at 11:01
  • Svara

  Visst i den möjligaste mån det går ,,brukar alltid försöka googla efter eventuella rabatter innan köp , och köper tyvärr mer och mer från ”långtbortistanien” dvs utanför detta korrupta land ,, har väldigt väldigt svårt att motivera mig att handla grejor här hemma ,, jag har inte råd helt enkelt ,, har hittintills hittat nått som jag vill ha som är billigare här hemma än att ta det från tex ebay ,, och oftast handlar det om GROVA skillnader och detta till trots att det det då oftast tillkommer en frakt från andra sidan världen , tull och moms och endå talar vi om en förtjänst på MINST 30 rena procent .. att handla inom eu brukar sällan vara bättre då frakterna oftast är betydligt dyrare men som sagt förtjänsten är stor om man kan planera sina inköp och ta hem SAMMA produkt från ”utomlandet” än att mata dom profithungriga hajarna här hemma

  fast HELST skulle jag handla inom sverige men som sagt det har jag inte råd med
  och det kan knappast gangna miljömålen att jag på detta sätt ökar utsläppen med min parallell import fast å andra sidan är det INGEN som bryr sig om annat än pengar ,, miljön väger”luft” vs pengar ,,, så måste det vara annars skulle dom släppt kollektivtrafiken fri i stockholm ,, då skulle dom iallfall ha en teoretisk chans att uppnå miljömålen

  1. Ja, det är oftast billigare om man handlar utomlands! Skulle också helst alltid handla sånt som är gjort här, men det går som sagt inte alltid. Och allt tillverkas inte här heller, men som tur är så är det sällan jag köper något mer än vardagsgrejer. Håller med om kollektivtrafiken. Dyrare än att ha bil, och det är fel!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: