Nyvaken och hängig

Jag kände mig verkligen inte bra efter behandlingen i morse. Illamåendet kom sakta krypande, febern blossade upp och jag blev så trött att det var fysiskt omöjligt att hålla mig vaken efter lunch. Jag var tvungen att bädda ner mig, och där låg jag och frös och svettades i några timmar. När R kom hem för inte så länge sedan var jag nyvaken, så det blev sen middag och nu är jag helt slut igen.

Det känns som om jag håller på att bli sjuk. Å andra sidan brukar jag må så här efter en behandling när kroppen har varit riktigt krokig ett tag, så vi får väl se om det här bryter ut i en förkylning (säkert från alla skolbaciller min systerdotter brukar träffa) eller om det förhoppningsvis bara är den vanliga smärtreaktionen. Jag orkar inte göra ett dugg i kväll, trots att jag kanske borde. Men i morgon händer det massor av saker mer än bara jobb, så jag tänker snart gå och lägga mig igen. Riktigt hängig, det var länge sedan jag sov bort en hel dag.

Säng


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/nyvaken-och-hangig/

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE