Du har sett allt när…

Du har sett allt när du ser en hund bråka med en hummer om (eller med) en träslev, och jag såg just en sån bild på Facebook… Det såg faktiskt ut att ha hänt på riktigt, och inte photoshoppat!

Undrar hur fasen de kom att hamna i den där situationen, haha! Man kan anta att hummern skulle bli middag och att sleven skulle användas till att fiska upp hummern ur grytan när den var färdig, men resten? Använde någon sleven för att försöka fiska upp hummern, men så kom hunden, skitlycklig, och trodde att han skulle få leka med en pinne?

Kräfta, hummer

Det finns saker vi aldrig får veta, hela bilden är ju bara för bisarr för att vara riggad. En mycket märklig historia, och något man antagligen bara ser en gång i livet – om det är på riktigt alltså. Och det tror jag att den är. Du har sett allt när du ser en tvåhövdad uggla sitta på gardinstången i köket och recitera Jean-Paul Sartres ”Äcklet”, samtidigt som ”Idol” sänds på TV. Vad tror du hände med hunden, sleven och hummern?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/du-har-sett-allt-nar/

Kommentera

Your email address will not be published.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE