Bantningsfeber

Varenda jävla tidning skriver om bantning till höger och vänster i januari. Bantingsfeber, vikthets, fettkaos. Tappa 5 kilo till påsk, bli av med julhullet, kom i form… Visst, en del blir synbart rundare varje gång december kommer, och det kanske det är de människorna som köper såna tidningar.

Jag blir så less, tidningsägarna dansar på väg till banken, och de som vill gå i vikt kan göra det med lite kunskap och motivation ändå. Det får man garanterat inte från de reportage jag har sett… Jag kan väl inte vara ensam om att tycka att ett fruktfat ofta ser godare ut än kakor?

Stoppa små kärnfria gröna druvor i frysen en stund, perfekt snacks som räcker länge. Om man nu nödvändigtvis måste stoppa i sig saker som inte är lagad mat eller mellanmål. Varför måste man det egentligen? Varför börjar folk småäta?

Jo, för att de inte äter ordentligt, eller äter fel. Gör om, gör rätt, spara pengarna du spenderar på bantning och lägg dem på vettig mat i stället. Kanske, i en perfekt värld, tvingas tidningarna att skriva om något mer intressant då. Inte troligt, men vem vet…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/01/bantningsfeber/

2 kommentarer

    • Annajanuari 31, 2018 kl. 20:18
    • Svara

    Problemet är att de flesta inte kan hålla sig till vettig mat.

    1. Ja – snabba lösningar och dålig kunskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.