Läshörnan

Min lägenhet har ett mysigt ställe – den underbara läshörnan med tillhörande jättestor punschrulle. Just nu försöker jag sitta där och plöja genom boken ”Freakonomics”. Fortfarande, eller snarare igen. Behöver boktips, någon? Gärna biografier eller fakta.

Mysig läshörna med fåtölj, kudde och växter. Älskar läshörnan!

Eller ja, lägenheten har inte bara ett mysigt ställe, utan faktiskt ganska många. Jag älskar verkligen min lägenhet. Ljus, luftig (tills älskaren R bär in alla sina stora möbler och lådor med skit, vänta bara) vackra golv och framför allt ett helt underbart stort badrum med tvättstuga. Nära till tunnelbanan också. Älskar mitt hem, och särskilt läshörnan!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/08/lashornan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.