Panda

Hjälp, jag ser ut som en panda! Jag behöver en concealer som faktiskt döljer allt, och inte bara ljusar upp det blåsvarta en aning. Än har jag inte hittat någon som inte antingen är för genomskinlig, eller som lämnar en ful kakliknande yta. Tips på anti-panda-smink?

PandaVisst är den söt och så, men det är inte riktigt den här looken jag eftersträvar när jag gör mig i ordning på morgnarna. Dessutom kan jag aldrig få öronen att bli lika fluffiga som på en riktig panda, oavsett hur mycket jag än försöker. Nä, skämt åsido, vilken concealer bör jag leta upp och prova?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/08/panda/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.