Redo för gymmet.

Om bara R (älskare/hjälpreda) kunde komma hem någon gång! I dag ogillar jag att hans bil stjäl tid från mig. Jag är ju redo för gymmet och skulle ju äntligen få träna benen, knäböj och utfall, utan att behöva oroa mig över ett läckande operationssår! Nåväl. Jag passar väl på att läsa lite.

proteinpulver och bars whey fx. Redo för gymmet!

Det är sällan jag är så här redo för gymmet, faktiskt. Det här skåpet brukar sällan vara så fullt, men såna där proteinbars smakar faktiskt inte skit och är perfekt att ha med sig i väskan när man blir akut hungrig – och det blir jag väldigt ofta.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/08/redo-for-gymmet/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.