Skaldjur och andra varelser

Det finns nog inget bättre än skaldjur. Mata mig med kräftor (eller räkor för den delen) och jag gör som du vill. Favoritrestaurangen just nu serverar fisk och ligger i Hötorgshallen. Fräscht, stora portioner och riktigt, riktigt gott. Älskar att strosa omkring där och kolla på mat, vad sägs om en hjärtformad salami med parmesan, eller ett halvt lamm? Eller varför inte provsmaka lite olika skinkor för 999:-/kg?

Toast Skagen och ett glas vitt vin

Apropå skinka – det är inte okej med hotpants om du har celluliter, i alla fall inte varianten av hotpants som slutar ovanför rumpvecket. Det är inte heller okej även om du är cellulitfri, men väger tresiffrigt. Det är inte ens okej om du är smal, men bara smal. Det funkar bara om du är vältränad OCH smal. Och då är det bra att äta skaldjur, men kanske inte riktigt som på bilden ovan.

Det är lite som med karlar som envisas med att gå omkring publikt utan något på överkroppen bara för att det är skitvarmt ute. Jag vill inte se din mage! Jag vill möjligen se en vältränad, solbränd bringa, men knappt ens det om det handlar om någon annanstans än på stranden eller hemma. Det är vidrigt. Jag vill inte köa bakom (eller framför) dig i mataffären. Fy fan. Särskilt inte om du har Foppa-tofflor. Jag fattar väl att man inte alltid bryr sig om hur man ser ut, men för den skull kan man väl ta hänsyn till andra?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/08/skaldjur-och-andra-varelser/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.