Sorg

Pratade med Försäkringskassan idag igen. Ingen som tar ansvar eller gör något åt situationen. Blir så ledsen. Handläggarna i kundservice och ”Fråga Hanna” svarar exakt likadant, det vill säga: ”Jag kan inte hjälpa dig”. Men ingen vet vem som kan heller. Jag känner sorg.

Försäkringskassan har inte godkänt inte min sjukskrivning, trots operation, för att en tillfällig läkare på sjukhuset fyllt i det medicinska underlaget felaktigt. De skyller på varandra och jag som tredje part blir drabbad, utan att kunna påverka situationen ett jävla dugg. Ingen annan läkare vill ta ansvar för vad någon annan skrivit. Jag blir utan två månaders sjukpenning och har ingen annan inkomst, samtidigt som jag hör om andra som får åtta veckors sjukpenning för ett jävla ryggskott. Kom igen!

medicin mot smärta, dolcontin, morfin, tramadol, alvedon. Sorg

Jag har haft tre ryggskott sedan operationen (för två månader sedan), och kan inte ta mig fram utan rullstol ibland. Och så stafylokockerna såklart. Återkommande ryggskott är en del av mina kroniska problem (som jag inte heller får sjukpenning för). Hela jag är sned, krokig och trasig. Även om jag kan jobba, och har rullstolen, så kommer jag inte på tunnelbanan eller bussen själv för att ta mig någonstans. Sååå sjukt. Så mycket sorg.

Tips, någon? Sparpengarna har sinat för länge sedan… Jag är så jävla less på att människor inte gör sitt jobb. Att Försäkringskassans och läkarnas administrativa rutiner inte fungerar ska INTE gå ut över någon som är svag, har ont och är trött. Det här är för fan Sverige, hjälp mig!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/08/sorg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.