Wanted: Självinsikt

Vaknade med en släng av för tidig död, kändes det som. Huvudet bultar, och det är definitivt inte på grund av den enda ölen (som både var liten och utspädd) som dracks igår. Yyyynk, jävla mediciner, kom igång någon gång då! Hade en kul kväll igår. När vi kom dit spelade Docenterna, det var nog det sämsta jag har hört vuxna människor åstadkomma på en scen på bra länge. Fattar man inte själv, när man inte klarar av det man ska göra, att det är dags att gå hem och öva? Joppe, skärpning, jag fattar nostalgin i att spela i Sollentuna och allt, men kom igen – det var inte bra. Självinsikt däremot, det är väldigt bra.

Det vi kom för att se var bra, men det kändes lite trött, vilket i och för sig är förståeligt. De är ju på promotion-turné, och det blir säkert löpande band och dåliga villkor ibland. Helt klart värt pengarna, och värt att stå ut med en massa festivalidioter runt omkring för att lyssna på dem i alla fall. De är ju ändå mitt favoritband i Sverige.

En kopp kaffe. Om självinsikt.

Försöker pigga på mig litegrann. Ska träffa världens bästa M på stan om ett par timmar. Weee! Planerna? Ingen aning ännu. Som vanligt, antar jag. Gå omkring och glo, kanske prata om andra människors dåliga självinsikt…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/08/wanted-sjalvinsikt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.