Arg!

Vaknat på fel sida. Igen. Fattar inte varför jag har sånt jävla dåligt morgonhumör. Eller jo, det är väl inte så konstigt när man har ont hela tiden… Om du ska prata med mig, förvänta dig inte ett snällt svar. Jag hatar morgnar. Det gör ont. Måste vrida lite på smärtlindringen, så att fokus är på förmiddagarna när jag ska jobba. Annars kan jag förlägga det mesta av effekten till natt/morgon, så att jag kan sova ordentligt i alla fall. Urkk, det funkar dåligt nu.

Drömde i alla fall roligt. Lyckades fånga vad som ut om en brun ponny i kattstorlek. Den var väldigt snäll och gillade kattmat, men det bullrade rätt bra när han klapprade runt på sina minihovar på parketten. Hade den ett tag medan jag väntade på information om någon anmält den försvunnen, och jag visste inte riktigt hur jag skulle ta hand om den. Till slut hittade vi ägaren, och det visade sig att det var en sorts katt, som hade rymt hemifrån dem för 19 år sedan. Rasen hette ”bordeaux de cheval”, hahahaha!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/arg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.