Besviken katt

Katten hatar mig just nu. Han har en liten burk som han brukar leka med, den har ett litet hål på sidan, lagom stort för att en kattgodis ska kunna trilla ut när han rullar burken. Han älskar sin burk (en gammal Alvedon-burk). Ibland lägger jag i en trasa med kattmynta, men oftast godis. Idag var godiset nästan slut, och han hade mycket energi i kroppen, så jag stoppade i några vanliga bitar torrfoder och de 2-3 bitar godis som fanns kvar. Snacka om att han blev besviken…!

Jag kommer snart att ha kattmat över hela golvet, bra jobbat Klara! Han vet ju att det finns godis i, för det gör det ju alltid och det luktar godis också, men det kommer bara ut vanligt jävla torrfoder! Han har lyckats få ut några bitar, men ingen godis ännu. Sitter och stirrar växelvis på mig och på burken med mord i blicken, och har gjort det i åtminstone en halvtimme. Med viftande svans och besviken blick. Han måste vara lycklig, jag undrar vad han planerar?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/besviken-katt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.