Dagens outfit: Tejp

Hade som vanligt en mycket givande stund med den gode sjukgymnasten! Han kan verkligen konsten att plåga mig på nya, spännande sätt varje gång. Axeln var i fokus idag, den känns mest akut. På något sätt lyckades han stretcha min nacke så att det kändes som om huvudet när som helst skulle ramla av och rulla iväg. Eller att jag skulle kräkas. Resten av tiden ägnades åt tejp.

Känner mig helt inbakad i tejp, inte den vanliga sorten utan kinesiotejp. Och visst, det känns bra när man sitter där och och han provar att trycka och dra åt olika håll, men nu efter jobbet så känns det inte annorlunda än i går. Nåväl, den ska sitta där ett tag, och jag ska ändå tillbaka dit i morgon. Hela axeln, en bit av biceps- och bröstmuskeln, ner runt och omkring på baksidan.

Jag föreslog att för mitt eget bästa kanske han skulle tejpa igen min stora käft, men tyvärr gjorde han inte det. Man borde kunna använda den som tutt-tejp, jag kanske ska fråga det i morgon… Dagens stora fråga är ändå: Hur matchar jag det här?

Blå tejp. Tejpad axel, kineiotejp, axel, Arga Klara

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/dagens-outfit-tejp/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monicaschseptember 12, 2011 kl. 20:47
  • Svara

  Snygg instant kroppsmålning men hur kommer det att kännas när han drar bort den?

  • Klaraseptember 12, 2011 kl. 21:06
  • Svara

  Faktiskt inte så hemskt som man kan tro, kanske inte direkt skönt men mycket bättre än ett vanligt plåster! Och som tur är så är jag inte särskilt hårig på axlarna! 🙂

  • Fnuttenseptember 13, 2011 kl. 08:41
  • Svara

  Fortsätter du tejpa lite till kan du vara med i uppföljaren till Avatar.

   • Klaraseptember 13, 2011 kl. 08:49
   • Svara

   HAHA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.