Dagens träning

Vilken lång dag det blev! Mötte R i stan efter jobbet och åt lite lunch, fick knappt i mig en halv liten kebab med bröd. Sedan bar det av mot Lidingö och första riktiga passet med sjukgymnasten efter operationen. Vi körde ungefär som vanligt, men lättare och med lite modifikation eftersom axeln inte funkar, och jag är stel som en pinne. Utfall, draken, plankan, bäckenlyft och lite rörlighetsövningar. Passet avslutades med lite manipulation i nacken, aj.

Är helt matt. Mör. Öm. Efter maten-tröttma. Förresten, i morse vid bussen stod den finska SL-värden och skrek åt bussar och folk igen. Hon är ganska rolig att lyssna på, men hon har inget kul jobb. Folk blev arga på henne för att hon sa att ingen fick gå på bussen (för den var proppfull). Knappast hennes fel.

Buss

Måste försöka äta mer. Skulle behöva trycka i mig åtminstone 1000 kalorier till idag, men jag är inte ett dugg sugen. Kyckling och pasta efter träningen var i alla fall bra, ska försöka få ner en portion till innan läggdags. Eller nåt annat. Blä!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/dagens-traning/

2 kommentarer

  • Johanseptember 21, 2011 kl. 18:11
  • Svara

  Du måste äta vännen! Har en annan kvinnlig kompis som har anorexi! Du faller lätt i del fällan! Ta vara på dig vännen. Kram

   • september 21, 2011 kl. 19:22
   • Svara

   Åh tack, det är nog ingen fara på det sättet, men vissa dagar mår jag så illa av medicinerna att det blir svårt att få i sig nåt vettigt! Försöker uppväga för det alla andra dagar dock! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.