Dags för smoothie!

Haha, helt sjukt trött! Ska dessutom på middag hos syrran vid femtiden, ska inviga den inglasade altanen och värma mig inifrån med vin. Det blir finfint. Fredag eftermiddag och köer från söder om stan, dags att åka snart. Kom precis hem och har lastat upp en massa mat i skåpen. R har handlat, bra. Måste packa i ordning sakerna till helgen också, vi åker direkt till lantstället efter partajet i natt.

Inte för att jag behöver så mycket med mig. Lite varma kläder, datorn och käk så klarar jag mig bra, medan R håller på med diverse projekt. I somras ägnade han en vecka bara åt att renovera altandörren (fast han blev inte nöjd), fönstrena borde renoveras, och det ska tydligen upp regnskydd vid altanen också. Böcker finns det i mängd.

Trycker i mig en smoothie innan packning och avfärd:
2 dl vaniljyoghurt eller varför inte lite Kesella vanilj, 1 banan och 125g frysta hallon (och ev. proteinpulver om det är efter träning) mixas ihop.  Eventuellt med lite koncentrat av apelsinjuice också. Mm, gott!

Nypressad juice med apelsin, mango och hallon från råsaftcentrifug

Jag har haft en superenkel billig mixer i säkert 10 år nu, och det roliga är att jag aldrig har använt den till något annat än smoothie. Bra grej.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/dags-for-smoothie/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.