Det är mörkt bland buskarna.

Andra hälften av eftermiddagen har allt bara strulat. Lyckas inte få till någon uppkoppling till datorn, jag är helt utmattad, och huvudet gör ont. TVn är det lite si och så med också, det verkar som den håller på att ge upp. Inte för att ettan och tvåan har särskilt mycket intressant att bjuda på i alla fall…

Har precis avslutad middagen, kanske sommarens sista grillning. Ja, sommar. Jag har faktiskt gått ute i shorts och linne hela dagen, och huden stramar lite i ansiktet. R har pysslat och målat och donat, som vanligt. Trött nu. Det är kolsvart ute, och helt tyst. Förutom grannens hund (inte den snälla grannen), LaToya. Hahahahahah! Ibland hör man: ”Men har du knäck i lurarna, LaToya, tyst sa jag ju!” Bra, det funkar säkert att säga så.

Dagens idiot:

Det är mörkt bland buskarna.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/det-ar-morkt-bland-buskarna/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.