Dolph Lundgren

Ahh feber, gå över! Är sjukt trött, men vet ni vad? Nu börjar ”He-Man på TV, filmen från 1987 med bland andra Dolph Lundgren (i huvudrollen!) och Courteney Cox. När älskaren R sa att ”He-Man” skulle börja, sa jag (naturligtvis): ”She-man?”, varpå han utbrast i något fnitter och sa att han aldrig ens hade tänkt i de banorna. Hur kan man inte…?

Nåväl, Dolph Lundgren. En civilingenjör med toppbetyg i kemiteknik, kampsportare som sadlar om till actionskådis Jag gillar honom, om man ser det han gjort på vita duken med en komisk ådra så är det briljant. Jag vet inte hur ofta man hörde ”I must break you” på atletklubben, innan någon skulle ta i utav bara helvete. Jag bläddrade i hans nya bok för någon vecka sedan, där fanns inte mycket att hämta. Men bilderna var ju fina…

Boxas, boxhandskar. Dolph Lundgren som Ivan Drago.

Förresten, jag gillar inte science fiction alls. Så jag ska bara titta i 10 minuter och hoppas att det är lite halvnaket innan jag går och lägger mig, men sån tur har man väl som vanligt inte. Det är nog många som tror att Dolph Lundgren är av rysk härkomst efter han gestaltade Ivan Drago, och han ser ju faktiskt inte särskilt typiskt svensk ut. Nä, det blir nog sängen snart.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/dolph-lundgren/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.