Dvala

I natt levde jag i någon tv-spelsvärld tillsammans med min syster. Det händer mycket i mina drömmar, många konstiga saker, och jag kommer ofta ihåg allt. Det är ganska roligt, men ibland undrar man ju hur man är funtad. Har för övrigt varit vaken sedan 04.23, och sedan bara slumrat i omgångar. Irriterat mig på Rs väckarklocka som ringde säkert fem gånger innan han gick upp. När man knappt sover, utan liksom befinner sig i någon slags dvala, är det svårt att bli riktigt utvilad.

Trött katt, roliga bilder på djur. Dvala.

Det är väl lika bra att jag skriver något om Idol, men jag gör det sen. Min hjärna stjälper just nu ur sig en massa saker som inte lämpar sig i text någonstans, så det vore kanske ingen bra idé att skriva om det just nu. Jag måste vara mer alert så jag inte trillar med huvudet före i min egen logiks fallgropar.

Apropå huvud, i dag måste jag försöka få en klipptid, herregud, jag ser ut som en byracka. Det går att mörka någorlunda med lite vax och spray, men om någon såg mig på morgonen skulle de springa åt andra hållet. Dagens minus: Regn. Dagens plus: Min egen citrusmarmelad på nyrostad macka. Mmm!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/dvala/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.