Testar elstängsel

Jag tycker att det är kul när andra ramlar, eller gör illa sig på ett roligt sätt. Går in i en stolpe eller cyklar in i ett träd. Jag fattar väl också att det gör ont, men ändå är det svårt att hålla sig för skratt. Som det här.

Tog en liten promenad med min älskare R i solskenet, bort till båtvarvet och en sväng runt ”kvarteret”. Gick förbi bondgården och hittade den här roliga grejen som heter Tor, och ser ut som en tunna. Om man trycker lite på hans skinka så väller fettet över på andra sidan. Han verkar ha ganska tråkigt, men han har i alla fall en åsnekompis.

Testar elstängselR skulle testa elstängslet. Han hade kommit åt det några gånger utan att något hände, så han var osäker på om det ens var på. Så självklart rör han vid det och håller kvar handen, ”PANG!”, varpå hästen ryggar bakåt och R får ur sig en lång harang av svärord. Det var kul!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/elstangsel/

2 kommentarer

  • Annaseptember 25, 2011 kl. 16:05
  • Svara

  sv; Eller hur! Precis min åsikt också ! 🙂

   • september 25, 2011 kl. 16:13
   • Svara

   Visst är det så, man skrattar aldrig lika mycket som när någon cyklar ner i ett stort hål i vägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.