Gatuvåld inomhus?

Hahaha, läser en bok som handlar om modern Krav maga, hur kroppen och psyket reagerar på olika hotfulla och stressiga situationer (Krav Maga – på ren svenska). I ett stycke slår de fast att ”År 2005 skedde 90% av allt gatuvåld utomhus”. Hahaha! Ja, eftersom definitionen av gatuvåld är en fysisk våldsakt (även hot om våld) mellan två eller fler personen som sker utomhus. Var skedde de resterande 10% någonstans?!

Är i alla fall hemma nu. Läser lite, packar om väskor, kör en inpackning i håret. Gjorde en toning för några dagar sen, och hade i den liiiite för länge. Det är mörkt! Som tur är så är det varianten som bleks med varje tvätt, och håret var helt ofärgat innan. Konstigt förresten hur hårfärgen har ändrats så mycket från när jag var liten. Bara jämfört med 10 år sedan så har det blivit mycket mörkare och något grått här och var.

Gatuvåld inomhus?Så här fin var himlen från balkongen i kväll!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/gatuvald-inomhus/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.