Hänsynslös tantjävel!

Home sweet home. Hade skitkul igår kväll, träffade en massa människor jag inte sett på flera år. Men nu är jag arg. På väg hem för en stund sedan, ont som fasen och ganska trött. In på Konsum när jag kommit hem, varpå en riktigt hänsynslös dam bakom knuffar till mig när jag står i kön till kassan. Jag tittar, men utgår ifrån att det var en olyckshändelse. Damen knuffar igen. Jag vänder mig om och ber henne snällt att inte knuffa mig, för jag har väldigt ont.

-”Men jag måste lägga upp varorna på bandet innan det är min tur!” Både jag och personen framför mig hade bara en sak vardera.
-”Det går inte fortare för de två personer som är före dig att betala, bara för att du går runt och plockar upp dina saker på bandet. Jag sa att jag har ont och ber dig att inte röra mig.”

Efter bara en liten stund stöter hon till mig igen, med hela varukorgen så att jag nästan tappar balansen av smärta. Jag vänder mig om och tittar henne i ögonen några sekunder.
-”KNUFFA. MIG. INTE. HAR. JAG. SAGT.”

Idioter. Jag gillar inte att bli arg på folk, och särskilt inte gamla tanter. Men ibland går det fan inte att låta bli, och är man så hänsynslös så får man nog acceptera en och annan utskällning.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/hansynslos-tantjavel/

2 kommentarer

  • Anonymseptember 19, 2011 kl. 17:42
  • Svara

  Helt rätt! Jag skulle inte kunna hålla mig. När du har bett kärringen att sluta! jag skulle bli fly förbannad och ryta till med min mycket arga röst. Som jag ytters sällan använder. Du fick mig att tända till med =)

   • Klaraseptember 19, 2011 kl. 18:21
   • Svara

   Haha, skönt att jag inte är ensam! Jag blir lätt arg och irriterad, men nu var det fan hennes fel :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.