Helgen är för kort!

Hur kan helgen redan vara slut?! Jag börjar ju just piggna till! Har just käkat resterna av grillmiddagen i går och fixat matlådor. Så oglamouröst…

Grön matlåda i plast från Ica

Ska packa oss i ordning och skumpa hemåt strax. Skulle vara grymt skönt med ett bubbelbad och lite tillhörande bubbeldricka nu, men ack nej. Jag får nöja mig med en dusch och ett glas vatten.

Apropå folk som gör illa sig förresten, när jag övningskörde för hundra år sedan så såg jag och min pappa en kille som cyklade rakt ner i ett stort hål i gatan. Han bara försvann, rätt ner i ett vägarbete. Då är det svårt att köra bil… Ska se om jag lyckas hitta en rolig film om samma ämne, återkommer.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/helgen-ar-for-kort/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.