Himlen gråter

Städdag hemma med älskaren R. Som tur är har läkarna sagt att jag helst inte ska böja mig, så dammsugning, golvtorkning och allting under midjehöjd får R göra. Man ska lyssna på vad doktorn säger! Jag försöker lära mig saker när jag går hemma. Sista idén jag fick var programmering, men jag har insett att det är lite för ointressant för mig. Tålamodet tryter redan efter ett par minuter, och jag blir mest irriterad. Har ingen vidare lust att gå ut heller, det öser ner. Himlen gråter och är väldigt svart. Vad ska jag ta itu med härnäst?

Himlen gråter. En väldigt svart himmel och åskväder på gång

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/himlen-grater/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.