Irritation!

Nu är jag så less. Har försökt lära mig programmering hela dagen, men det går dåligt, riktigt dåligt. Det visade sig dock att det inte var mig det var fel på, utan webbhotellet, tack och lov. Irritation i onödan, alltså, och det är bara att vänta tills de har gjort klart det som krävs. Nya tag i helgen. Jaha, får väl hoppas att jag faktiskt fick ut något av all irritation och allt felsökande och läsande om vad som är vad. Då kanske det blir lite lättare nästa gång. Men förmodligen inte.

Kod, HTML, tag

Har gått och blivit förkyld också, vafan! Jag har inte tid med det, ska ju börja på min arbetsträning i morgon. Jag ska genast skärpa mig så jag blir frisk, för det är ganska otrevligt att sitta och snörvla på ett kontor, och särskilt när man måste prata i telefon mest hela tiden. Det var ganska länge sedan jag var förkyld, men det gör det inte mindre jobbigt…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/irritation/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: