Jaaa!

Jaaa! Loggade in på internetbanken för att betala lite räkningar i går kväll, och vilken chock! Utan att ha fått ett enda brev från Försäkringskassan så har det poppat in 20 papp på kontot! Äntligen har de fått tummen ur och insett att de har gjort något fel när jag inte fått sjukpenning för ryggoperationen! Wohoo!

Trodde aldrig att jag skulle gå segrande ur den här striden. Jag antar att det lönar sig att med fakta, och ett sakligt och artigt språk tala om för handläggare att jag rimligtvis inte kan vara ansvarig för att deras rutiner och kontakt med läkare inte fungerar, och att det i sig inte är en anledning till att neka någon sjukpenning.

Pengar. Jaaa, fått utbetalning från FK - äntligen!

Jag har varit väldigt arg över hela situationen, man är så maktlös mot stora Myndigheten. Och när man är sjuk (och pank som en kyrkråtta) orkar man inte alltid slåss för sig själv. För att orka vara sjuk i Sverige måste man fanimej vara frisk. I dag ska jag försöka hitta ett par höstskor så jag slipper frysa ihjäl varje morgon. Weeee jaaa!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/jaaa/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anneliseptember 26, 2011 kl. 12:54
  • Svara

  Tack för din kommentar inne hos mig.
  Skönt att du vann över f-kassan. Gör man de så har man verkligen vunnit big time.
  Ha en bra dag.
  Kram ♥

   • september 26, 2011 kl. 13:08
   • Svara

   Tack detsamma!

  • lisaoktober 8, 2011 kl. 23:24
  • Svara

  Bra jobbat det kan vara tufft att få rätt mot F-kassan
  Hälsn Lisa

   • oktober 8, 2011 kl. 23:34
   • Svara

   Tack så mycket Lisa! Ja, det är som att prata med en tegelvägg… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.