Jag behöver skor!

Men hej världen, fan vad jag är irriterad! Kroppen funkar dåligt och jag är så himla stel. Dessutom har det regnat hela dagen och jag blir blöt om fötterna! Nej, nu får försäkringskassan snart skicka hit lite pengar (fast jag vet att det är ungefär tre veckor till nästa utbetalning, som jag ändå lär missa) så att jag kan skaffa höst- och vinterskor.

Vill gärna ha ett par snygga fodrade stövlar. Har haft två par, men båda gav upp efter förra våren. Nu är det enda helt vattentäta jag har ett par höga svarta läderstövlar med klack, det känns inte helt rätt till vardags i dyngväder. Någon som kan tipsa om hyfsat billiga sådana? De ska helst vara ganska höga och gärna ha lite fluffig päls eller något. Absolut inte uggs dock, för de är så sjukt dåliga för ryggen att gå i, och fula.

Gärna något med klack, inte för hög och ganska stadig, som höst- och vårsko. Fast det spelar ingen större roll egentligen, bara skon är fodrad och varm. Bästa billiga skoaffärerna…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/jag-behover-skor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.