Jaha…?!

Jaha. Det är ungefär allt jag känner just nu. Jaha. I övrigt är det ganska tomt. Visiten på Södersjukhuset däremot kändes som totalt onödig. Det enda bra som kom ut av det var att jag fick reda på att jag inte har någon infektion kvar i kroppen, och att jag inte har några restriktioner. I övrigt kunde han inte svara på, eller hjälpa mig med något angående mina ryggproblem eller försäkringskassan.

I övrigt så pratade läkaren (med handslag som en fisk) mest generellt om diskar och hur ryggar funkar, och det var ju intet nytt. Efter att han läst journalanteckningarna och låtit mig berätta, slängde han ur sig saker som:

-”Ja, så länge du kan leva som vanligt utan att äta starka värktabletter så får man lära sig leva med att ha ont”.
-”Men jag kan ju inte det, och jag äter ju -rabbla upp mediciner-…”
-”Ja just ja.”

Eller, efter att jag berättat om mina besvär till vardags:
-”Jogga mycket, det är bra träning.”
-”Men jag kan knappt gå vissa dagar, jag har ju inte lyckats jogga på många år!”
-”Jaha just ja.”

Hantel, hantlar, träna

Han tyckte att jag skulle skaffa en remiss till axelortopeden, men han kunde inte ordna en sådan (!?). Och att en remiss tillbaka till dem för vanlig röntgen och eventuell framtida steloperation kunde vara på sin plats om det inte blir bättre. Jaha?! Är det meningen att jag säga tack och vara nöjd nu? Jag skulle inte tro det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/jaha/

2 kommentarer

  • Monicaschseptember 14, 2011 kl. 17:43
  • Svara

  Det var en trälig typ! Tyckte han att han sytt snyggt också? Ingen kommentar om det infekterade såret? Och han hade tydligen inte brytt sig om att läsa journalen innan de träffade dig.
  Du fick veta att du inte har någon infektion i kroppen. Alltid något.
  Leta reda på en annan läkare!

  • Klaraseptember 14, 2011 kl. 18:06
  • Svara

  Det var tydligen inte han som sytt, bara skurit! Han läste min journal medan jag satt där, men han kanske inte var läskunnig utan bara låtsades… Ja. Börja om från början nu då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.