Kaos utan gränser

När jag stod och väntade på bussen i morse var det en kille som skulle kolla hur många minuter det var tills bussen skulle avgå. Men han såg inte riktigt vad det stod, så han backade. Och backade lite till, tills han backade in med huvudet i en lyktstolpe. Det såg så himla roligt ut, jag skrattade lite för mig själv. Han såg ut som han ville sjunka genom jorden, fast i själva verket var det god underhållning och han borde vara stolt över det.

I dag var det lite rörigt på jobbet på Läkare utan gränser. Vi har nytt telefonnummer, och nya telefoner som inte riktigt fungerade. Det löste sig framåt lunch dock, skönt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/kaos-utan-granser/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.