”Jag är i vecka x och är sugen på y”

Hej och hå, nu håller de på igen. Tjejkompisarna och kvinnorna. På Facebook ”Jag är i vecka 3 och är sugen på lakrits”. Veckan är numret på månaden de är födda i (i det här fallet mars), och godiset/maten de är sugna på är alltså en dag i månaden. Allt från ättiksgurka till choklad, tomater och kycklingvingar.

Roligare än så är det alltså inte, ett födelsedatum. Enligt mina källor betyder detta tönteri inte heller något alls. Ergo: Jag skiter i det och raderar alla inkommande facebook-mail om saken.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/kryptiska-meddelanden-pa-facebook/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Ronjaseptember 28, 2011 kl. 21:52
  • Svara

  Är det DET det betyder?? Har funderat på det ett tag…

   • september 28, 2011 kl. 22:08
   • Svara

   Ja, så menlöst!

  • Jessaseptember 29, 2011 kl. 21:24
  • Svara

  Hej! Tack för titten och kul att du tyckte om bilden.. 🙂 Första kommentaren som är direkt till någon bild jag lagt upp. Och du, jag håller med! Ganska tröttsamt med alla som skriver alla dessa statusar.. Men om det är för en god sak, att man vill uppmärksamma något.. Kanske man borde haka på? Mitt födelsedatum fanns inte med i listan, så jag är inte med, dock… *S* Ha det bra!

   • september 29, 2011 kl. 21:29
   • Svara

   Ja, bilden var jättefin! Hehe, mjo, men jag tror inte ens den här statusen skulle uppmärksamma nåt (förutom personen som skriver den), så den är faktiskt helt värdelös! Just ja, listan gick bara till den 22:a eller nåt! Hahah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.