Kvällsmys

R mötte mig i stan efter jobbet och tog med mig ut på lunch. sen strosade vi runt lite längs Norr Mälarstrand. Jag var tvungen att skaffa mig ett par nya svarta kostymbyxor, eftersom det enda paret jag hade kvar numera ligger i soptunnan på grund av hård användning. Nåväl, H&M duger finfint till det, dessutom hade de kampanj på byxor.

Han åker till Hongkong i morgon, 10 dagar i 35-gradig hetta och 90% relativ luftfuktighet. Alldeles nyss mätte han mig på både längd, bredd, höjd och på tvären, i fall han får för sig att handla något när han är där. Anar ett dåligt samvete för att han åker och jag inte fixar att följa med. Jag önskar mig inget egentligen, kanske en kinesisk lyckokatt. ”It brings you good luck in money.”

Skönt att vi har haft eftermiddagen och kvällen tillsammans i alla fall, det är väldigt ovanligt! Jag tror jag ska köra på det där konceptet med kvällsmys i dag och se hur det går. Eftersom vi har varit ute hela eftermiddagen orkar jag inte gå mer, så på den fronten är det kört i alla fall. Synd att jag inte är så förtjust i film, eller TV-tittande bara, kanske blir en omgång Carcassone i stället! Jag vinner jämt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/kvallsmys/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.