Lat söndag

Uhh, har snutit mig så mycket att näsan blivit torr och rödfnasig, snyggt va? Det börjar i alla fall vända nu, febern är borta och huvudet känns lättare. Det blir en lat söndag. Jag har avnjutit en lång frukost full av sockriga flingor och annat skit, och jag är redan hungrig igen. Vädret verkar inte ha bestämt sig ännu, ska det bli fint eller inte? På ena sidan av huset är himlen klarblå, på den andra sidan är den mer vit.  Jag väntar ut det, sittandes på verandan medan jag tittar på R som sliter med färgskrapning och målning. En kopp kaffe, och jag trivs ganska bra.

Kanske man ska se om det finns någon svamp som väntar på att plockas (jag har världens sämsta lokalsinne, så jag kan nog inte gå i skogen själv utan att komma bort några gånger). Hjärnan verkar gå på lågvarv fortfarande så jag får återkomma senare. Glad lat söndag önskar jag er alla!

Svamp. En lat söndag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/lat-sondag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.